Skip to main content

SAMMEN OM DET GODE ARBEJDSLIV

Det er vores medarbejdere, der tegner Contrans’ hverdag – indadtil i virksomheden og udadtil over for vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor vægter vi vores medarbejdere højt og gør en stor indsats for at skabe et godt arbejdsliv, hvor gensidig tillid og ansvar kan mærkes.

Når vores medarbejdere går hjem, har de fri, og det betyder rigtig meget for deres work-life balance. Vi gør det muligt at få arbejdslivet og familielivet til at fungere side om side.

Spørger du vores medarbejdere, vil de sige, vi har branchens bedste ansættelsesvilkår, og det er vi stolte af.

“Vi har stort fokus på, at arbejdsliv og familieliv er balanceret. Mange af vores medarbejdere har familieliv og små børn. Derfor er det vigtigt for os, at der er balance i hverdagen for vores medarbejdere.”

Henrik Holger Hansen, direktør
  • Madlavning i Chaufførhuset

ET GODT LIV PÅ VEJEN

Ligesom vi tager ansvar for miljøet, tager vi ansvar for vores medarbejdere. Det skal være et godt arbejdsliv – også på landevejen. Vi hjælper vores chauffører med at opretholde en god social kontakt og opbygge et kollegaskab og sammenhold ude på vejene.

Vi har investeret massivt i ordentlige faciliteter for vores chauffører. Det har resulteret i to Chaufførhuse med bade-, vaske- og madlavnings-faciliteter, hvor vores chauffører overnatter i weekenderne. Vores chauffører indgår derfor i et fællesskab, som rummer såvel danske som udenlandske chauffører, hvor de kan slappe af og hygge sig. 

BLIV EN DEL AF CONTRANS

Vi søger altid nye talenter, som kan være med til at gøre en forskel for vores kunder og vores forretning. Så har du en relevant baggrund og kan du se dig selv som disponent eller elev i en containertransport-virksomhed, som vil mere end konkurrenterne, så send din ansøgning til os.