Et arbejdsliv med plads til det hele

Den service og fleksibilitet vi er i stand til at yde over for vores kunder, kan kun lade sig gøre, fordi vi har dygtige og engagerede medarbejdere. De tegner hver dag Contrans både internt i virksomheden og ud mod vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi vægter vores medarbejdere højt og prioriterer, at de både kan udvikle sig fagligt og stadig have et familieliv uden at gå på kompromis nogen af stederne. Vi holder fri, når vi holder fri og arbejder under gensidig tillid og ansvar.

“Vi har stort fokus på, at arbejdsliv og familieliv er balanceret. Mange af vores medarbejdere har familieliv og små børn. Derfor er det vigtigt for os, at der er balance i hverdagen for vores medarbejdere.”

– Henrik Holger Hansen, direktør i Contrans

Det gode chaufførliv

Livet som chauffør behøver ikke betyde hverken ensomhed eller dårlige faciliteter. Vi tager ansvar for, at vores chauffører både kan opretholde en god social kontakt og opbygge et kollegaskab og sammenhold med hinanden.

I Kolding har vi investeret massivt i ordentlige faciliteter for vores chauffører. Det har resulteret i to chaufførhuse med bade-, vaske- og madlavningsfaciliteter. Vores chauffører indgår i et fællesskab, som rummer såvel danske som udenlandske chauffører, hvor de kan slappe af og hygge sig.

Bliv en del af Contrans

Vil du være med til at skabe resultater og sætte nye standarder for transportbranchen uden at gå på kompromis med hverken din faglige udvikling og dit private liv? Send os dit CV og fortæl os, hvorfor du skal være en del af Contrans.

Design Escapes

Vi vil være frontløbere i den grønne omstilling, fordi klimavenlig og energieffektiv containertransport er en forudsætning for fremtiden.

Vores services

GENEREL INFORMATION

Du finder os her

  • Contrans A/S
    Merkurvej 27
    6000 Kolding

  • CVR: 17263005

© Contrans A/S. Alle rettigheder forbeholdes.