Kapacitet
til mere

Contrans råder over 230 moderne lastbiler, heraf 10 gaslastbiler. Det betyder, at du kan forvente både stor fleksibilitet, forudsigelighed og kapacitet til mere, når du anvender Contrans. Du får en samarbejdspartner, der er på forkant på alle parametre i forhold til optimering, grøn omstilling og relevante services.

Vores services

Container chassis

Med over 600 container chassiser til normal containertransport til rådighed er vi garanter for sikker, fleksibel og kontinuerlig transport.

Sidelaster

En sidelaster af- og pålæsser containeren med chassisets egen kran. Det er som regel en billigere og mere klimavenlig løsning end en kranvogn.

Ved bestilling af transport med sidelaster oplyse venligst, om containerdørene skal vende førerhuset eller bagud.

Genset

Et genset chassis er et chassis med en påmonteret strømgenerator, der kan generere strøm til kølecontainere

Depot

Vi har eget depot i Kolding. Depotet er indhegnet og med video-overvågning. Mod et mindre gebyr er det også muligt at opmagasinere containere i kortere perioder.

Vi har på depotet mulighed for at tilbyde strøm til reefers.

Vi er
specialister

Med Contrans som samarbejdspartner får du en rendyrket specialist i containertransport. Vi skaber værdi for din forretning, fordi måden vi arbejder på er fleksibel, serviceminded og pålidelig hver eneste gang. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i udviklingen.

Bidrag til den
grønne omstilling

Den grønne omstilling fylder mere og mere, og det kommer fremadrettet til at kræve store investeringer for især transportbranchen. Derfor er vi allerede gået i gang med at investere i de nyeste teknologier – både fordi vi vil være frontløbere i branchen, og fordi det giver dig som kunde en fordel.

Design Escapes

Vi vil være frontløbere i den grønne omstilling, fordi klimavenlig og energieffektiv containertransport er en forudsætning for fremtiden.

Vores services

GENEREL INFORMATION

Du finder os her

  • Contrans A/S
    Merkurvej 27
    6000 Kolding

  • CVR: 17263005

© Contrans A/S. Alle rettigheder forbeholdes.