Skip to main content

Patrick Marc Fransen udlært som disponent hos Contrans

25-årige Patrick Marc Fransen skiftede for godt to år siden jobbet som algespecialist ud med en læreplads til disponent hos Contrans på hovedkontoret i Kolding.

I går blev den unge mand udlært efter en tur rundt i alle afdelinger i disponent-teamet, som i Contrans opdeles i kategorierne Jylland/Fyn, Sjælland og import/eksport, hvor man primært kører til/fra havnene i Bremerhaven og Hamborg.

Det har været en god læretid. Jeg tog en chance som disponent-elev, fordi jeg bare ville noget andet. Jeg gik fra at bruge kroppen hver dag og arbejde mange timer til at skulle bruge hovedet i en mere struktureret hverdag. Det passer mig godt”, siger den nyudlærte, der bliver hos Contrans efter endt læretid, hvor han skal være i afdelingen import/eksport.

Det spændende er at få tingene til at gå op som disponent. At have chassiserne fyldt op og have læs på både ud og hjem. Man skal få turene til at passe, som vi siger”, forklarer Patrick.

Disponent Simon Secher Jensen har været Patricks referenceperson under uddannelsen internt i Contrans. Undervejs har eleven været otte uger på skolebænken på IBC i Kolding.

Inden længe flytter den tidligere fodboldspiller Patrick med sin kæreste til Esbjerg fra Fredericia.

Vi er glade for Patrick i teamet og har skabt en god disponent, der kan sit håndværk. Nu håber vi, at han får travlt og bliver glad i import/eksport-afdelingen”, siger Contrans’ operationelle chef, Peter Hoxcer Nielsen.

Patrick Marc Fransen er den tredje elev, som Contrans har udklækket inden for kort tid. Alle er blevet i virksomheden efterfølgende. Der optages løbende nye elever i virksomheden. Man kan ansøge via hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *