DIN PROFESSIONELLE CONTAINER-TRANSPORTØR

Vi er din fleksible og professionelle containertransportør, som leverer med præcision og service.

Vores kerneforretning er transport af containere ind og ud af Hamborg, Fredericia og Aarhus.

Contrans blev stiftet i 2004 af 3. generations-vognmand Henrik Hansen. Siden er Contrans vokset fra 15 lastbiler til at råde over 230 lastbiler.

VORES SERVICES


SIDELASTER

En sidelaster af- og pålæsser containeren med bilens egen påmonterede kran. Fordi sidelasteren sidder på lastbilen, er det som regel en noget billigere løsning end en kranvogn. Samtidig tilgodeser man klimaet, når man kan spare en kran. En sidelaster sætter altid containeren af til venstre i kørselsretningen og containeren kan kun sættes umiddelbart ved siden af bilen.

Ved bestilling af transport med sidelaster skal vores kunder derfor oplyse, hvilken vej containerdørene skal vende på ladet; mod førerhuset eller bagud.

GENSET

Kølecontainere (reefers) kan kræve transport med strøm på landevejen, hvilket kræver et chassis med monteret genset (strømgenerator). Udstyret kan fx være relevant, når man kører med varegrupper, som ikke tåler temperaturudsving, eller hvis der er behov for for-køling af containere forud for ankomst til kunden.

Vi har strømstik inden for vores overvågede sikkerhedsområde, som kan bruges i forbindelse med forsinket lastning eller lign. Der er et mindre tillæg for kørsel med genset.

DEPOT

Brug for mere plads? Spørg os. Vi har eget depot i Kolding med betjening døgnet rundt. Depotet er indhegnet og med video-overvågning. Mod et mindre gebyr er det også muligt at få løftet rundt på containere med vores trucks, der kan løfte op til 35 ton.

Design Escapes

Vi vil være frontløbere i den grønne omstilling, fordi klimavenlig og energieffektiv containertransport er en forudsætning for fremtiden.

Vores services

GENEREL INFORMATION

Du finder os her

  • Contrans A/S
    Merkurvej 27
    6000 Kolding

  • CVR: 17263005

© Contrans A/S. Alle rettigheder forbeholdes.