Skip to main content

OM OS

DIN PROFESSIONELLE CONTAINER-TRANSPORTØR

Vi er din fleksible og professionelle containertransportør.

Vores kerneforretning er transport af containere ind og ud af Hamborg, Fredericia og Aarhus.

Contrans blev stiftet i 2004 af 3. generations-vognmand Henrik Hansen. Siden er Contrans vokset fra 15 lastbiler til at råde over 230 lastbiler.

VORES SERVICES


SIDELOADER

En sideloader af- og pålæsser containeren med bilens egen påmonterede kran. Fordi sideloaderen sidder på lastbilen, er den som regel en noget billigere løsning end en kranvogn.

Samtidig tilgodeser man klimaet, når man kan spare en kran. En sideloader sætter altid containeren af til venstre i kørselsretningen, og containeren kan kun sættes umiddelbart ved siden af bilen.

Ved bestilling af transport med sideloader skal vores kunder derfor oplyse, hvilken vej containerdørene skal vende på ladet; mod førerhuset eller bagud.

GENSET

Reefers kan kræve transport med strøm på landevejen, som kræver et chassis med monteret genset (strømgenerator). Udstyret kan fx være relevant, når man kører med varegrupper, som ikke tåler temperaturudsving, eller der er behov for forkøling af containere forud for ankomst til kunden.

 

DEPOT

Brug for mere plads? Spørg os.

Vi har eget depot i Kolding med betjening døgnet rundt. Depotet med plads til 500 containere er indhegnet og har videoovervågning.

Det er også muligt at få løftet rundt på containere med vores trucks.

På sikkerhedsområdet har vi strømstik, som kan bruges ved forsinket lastning eller lignende.