Alt det du forventer og mere til

Contrans har siden 2004 drevet professionel og visionær containertransport til og fra Hamborg, Fredericia og Aarhus. Fra Kolding betjener vi kunder og sikrer optimal drift. Vi ejer og kontrollerer selv vores ressourcer og tilbyder fleksibilitet, kapacitet og forudsigelighed. Flåden består af 230 biler og eget værksted. For dig som kunde betyder det en høj grad af fleksibilitet, fordi vi imødekommer behovene, når de opstår – selv under vanskelige forhold og stramme deadlines. Vi håndterer store volumener, og du kan forvente både tryghed og forudsigelighed.

Vi løser opgaven professionelt, til tiden og til prisen, og vores kundeservice giver dig en nem og effektiv oplevelse baseret på personlige relationer.

Grøn omstilling i transportbranchen

Den grønne omstilling i transportbranchen ligger os meget på sinde. Vi opererer i en branche, der er ansvarlig for at sætte et stort miljømæssigt aftryk. Det er grunden til, at vi vil være frontløbere på den grønne omstilling i transportbranchen. Vi inves­­­­­­terer løbende i nye teknologier og råder over markedets nyeste flåde. Vores 10 gaslastbiler udleder 22% mindre CO2 og reducerer partikler og NOX gasser med 98 %. Vi optimerer på alle måder inden for kørsel og sætter ambitiøse mål for måden, vi driver containertransport på.

Vores services

Container chassis

Med over 600 container chassiser til normal containertransport til rådighed er vi garanter for sikker, fleksibel og kontinuerlig transport.

Sidelaster

En sidelaster af- og pålæsser containeren med chassisets egen kran. Det er som regel en billigere og mere klimavenlig løsning end en kranvogn.

Ved bestilling af transport med sidelaster oplyse venligst, om containerdørene skal vende førerhuset eller bagud.

Genset

Et genset chassis er et chassis med en påmonteret strømgenerator, der kan generere strøm til kølecontainere

Depot

Vi har eget depot i Kolding. Depotet er indhegnet og med video-overvågning. Mod et mindre gebyr er det også muligt at opmagasinere containere i kortere perioder.

Vi har på depotet mulighed for at tilbyde strøm til reefers.

Design Escapes

Vi vil være frontløbere i den grønne omstilling, fordi klimavenlig og energieffektiv containertransport er en forudsætning for fremtiden.

Vores services

GENEREL INFORMATION

Du finder os her

  • Contrans A/S
    Merkurvej 27
    6000 Kolding

  • CVR: 17263005

© Contrans A/S. Alle rettigheder forbeholdes.