Skip to main content

FRONTLØBER I DEN GRØNNE OMSTILLING

Vi vil gå forrest i den nødvendige grønne omstilling for containerbranchen. Derfor har vi et mål om at sænke vores lastbilers CO2-udledning med 45% inden 2030. Og i 2050 skal vores transport være 100% CO2-neutral. 

Og det er ikke uden grund. Transportsektoren er ansvarlig for en fjerdedel af al CO2-udledning i Danmark. Det kræver vilje og investeringer at gøre containertransport bæredygtig. Det ansvar tager vi på os, og har købt 10 nye gasdrevne lastbiler, og vi er klar til at investere yderligere, når de næste generationer af grønne køretøjer og drivmidler kommer på markedet.

KØB GRØNNERE TRANSPORT

Vores flåde er containertransport-branchens nyeste, og vi kører med de reneste lastbiler og kører nu også på klimavenlig gas. Det betyder noget i det store klimaregnskab. Så når vores kunder køber containertransport hos os, køber de også et miljørigtigt produkt, som er med til at reducere deres, og i sidste ende slutbrugerens, CO2-aftryk.

FOR BØRNENES FREMTID

Vi har en målsætning om at gøre vores bedste for at passe på børnenes fremtid. Vi har derfor ladet vores 10 nye gaslastbiler udsmykke med børnetegninger.

Tegningerne er skabt af børn fra lokale skoler og medarbejdernes børn. Både vi og børnene er ret stolte af resultatet. Det minder os hver dag om vores vision om at være den grønneste containertransport-løsning på hjul.

VI VIL VÆRE CO2-NEUTRALE I 2050

Vi er first movers på den grønne omstilling, og har sat os nogle meget ambitiøse mål. Vi vil nemlig sænke vores lastbilers CO2-udledning med 45% inden 2030. Og i 2050 skal vores containertransport være 100% CO2-neutral. Det kræver nogle strukturelle og praktiske omstillinger, som vi er forberedt på at investere i. Vi har allerede investeret i 10 nye gasdrevne lastbiler, og det er kun starten.

Vi vil løbende blive ved med at investere i bæredygtig teknologi for at sikre, at vores kunder har mulighed for at vælge grønnere containertransport og dermed mindske deres eget CO2-aftryk.