Skip to main content

Kasper har talent for ”Tetris på hjul”.

30 september 2023

Nu er han udlært – og bliver som disponent hos Contrans

Markeringen af, at Contrans’ Kasper Nielsen forleden gik fra status som elev til udlært disponent blev nærmest symbolsk, for igennem længere tid har det unge transporttalent ageret helt på lige fod med de erfarne disponenter. Kravlestadiet i transportsektoren og nicheområdet containertransport er for længst forladt for den talentfulde unge mand.

”Men vi skulle nu ikke glemme at fejre Kasper for veloverstået læretid – og byde ham velkommen som ”ny” medarbejder og fuldgyldig disponent i afdelingen”, siger Peter Nielsen, som ansvarlig for disponenterne i Contrans. For Kasper selv blev det en heftig uge. Udlært onsdag og 22 års fødselsdag torsdag. Så der var rettelig flere grunde til at hejse flaget og lette på hatten for den unge mand i ugen, der gik.

”Kasper er utrolig engageret og har et særligt talent for disponentrollen, fordi han forstår de komplekse dynamikker i branchen, som vi med glimt i øjet kalder Tetris med containere. Han har en unik logisk tænkning og blik for tingene i vores særlige branche som niche i transportbranchen. Så det er en stor fornøjelse fortsat at have ham med ombord også efter velgennemført elevuddannelse”, siger Peter Nielsen, og fortæller, at Kaspers engagement i sit virke kom til udtryk, da han havde overstået sin sidste eksamen i elevperioden tog hjem til disponentbordet i stedet for at fejre eksamensresultatet.

At Kasper brænder for sin opgave og sit fag, skal man ikke bruge mange øjeblikkes samtale til at mærke.

”Jamen, jeg elsker min opgave og mit ansvar hos Contrans. Vi har en vældig flad struktur og får meget ansvar i hverdagen. Jeg har aktuelt ansvaret for 27 af vore biler, som jeg skal sørge for kører optimalt hele tiden og at der er god kommunikation med chaufførerne og kunderne. Det er en rigtig spændende udfordring, det kan jeg godt lide”, siger den engagerede nyudlærte.

”Jeg havde hørt, at disponentjobbet var spændende på mit HHX-studie og søgte derfor ind. Det var fedt at få jobbet hos Contrans, men jeg anede intet om containerbranchen og hvor kompleks processerne i den egentlig er. Men det holder jeg meget af i dag. Her er vildt spændende at være, så jeg regner med at blive her i mange år endnu”, smiler den nyudlærte Vamdrup-dreng, der nu bor i Kolding i egen lejlighed.

”Vi glæder os over, at Kasper siger ja tak til tilbuddet om at blive hos os efter endt læretid. Vi sætter en ære i at uddanne vore egne talenter, der har evner og vilje til at imødekomme morgendagens krav til en stærk samarbejdspartner”, siger Peter Nielsen.

Er du interesseret i at blive elev hos Contrans, så skriv til os her


Latest Articles

Henrik fra landbruget gav transportbranchen magiske kræfter og nødhjælp, da vejrliget slog knuder i går

I knap 50 år har Henrik tjent landbruget med store og små opgaver med hans landbrugs- og arbejdsm…

Patrick Marc Fransen udlært som disponent hos Contrans

25-årige Patrick Marc Fransen skiftede for godt to år siden jobbet som algespecialist ud med en l…

Lastbilchauffør til vores afdeling på Sjælland

Vi har travlt og søger derfor ny chaufførkollega til vores containertransport på Sjælland. Vi fo…