Skip to main content

Jonas Holm Nielsen udlært hos Contrans og får spændende nyt ansvarsområde i fastansættelse

Fredag den 11. august 2023 blev Contrans’ værdsatte medarbejder Jonas Holm Nielsen udlært hos Contrans.

”Det gik stærkt, da jeg blev ansat. Jeg var til samtale bare få timer efter, at jeg havde indleveret min ansøgning som elev i Contrans. Jeg startede umiddelbart efter og er utrolig glad for at være i firmaet, hvor der er et godt arbejdsklima, spændende faglige udfordringer og masser af muligheder i fremtiden”, siger den nyudlærte disponent.

Tilfredsheden med samarbejdet er gensidigt, for Jonas Holm Nielsen er blevet tilbudt fast arbejde og endda et eget ansvarsområde ved siden af det klassiske disponentarbejde i fremtiden: projekt-transporter.

”Det er transporter, hvor dimensionerne er større eller anderledes end de container, som vi flytter i hundredvis af hver dag. Vi har netop kørt ekstra store enheder til det sydlige Spanien og nogle særlige dimensioner til Norge. Alt dette skal tilrettelægges og styres på en helt speciel måde. Og det er meget spændende som krydderi til det daglige arbejde. Turene skal beregnes på en helt anden måde”, forklarer den engagerede nyudlærte entusiastisk.

”Jeg har haft en super godt uddannelsesforløb. Contrans’ elevforløb er godt struktureret med en kombination af dagligt ansvarsfuldt arbejde og skoleophold. Og man får tildelt en ”mentor” undervejs, som man kan rette alle spørgsmål til, man måtte have, så det er helt rart. Man bliver taget vare om hele vejen – og står med et godt papir nu, hvor man er færdig. Simon har været min samtalepartner og det har jeg været meget glad for. Det at lære containerlogistik og hele værdikæden omkring det er langt mere avanceret, end man måske forestiller sig. Her kan jeg godt lide at være. Jeg er glad for at kunne blive her hos Contrans og få et eget ansvarsområde for projekt-transporter”, siger Jonas Holm Nielsen.

Under uddannelsen og på skoleopholdet lærer man om speditions- og logistiksektoren generelt. Værdikæderne og aktørerne. I virksomheden er det mere eksplicit de opgaver, Contrans helt varetager for deres kunder, som er andre speditører som underleverandør og store danske import/eksportvirksomheder.

Jonas er opvokset i den sønderjyske stationsby Tinglev. Hans stedfar er chauffør og herigennem mener han, at interessen for transportsektoren er udsprunget. Og den har han fået rigtigt ind under huden.

Interessen får Jonas altså fortsat mulighed for at gøre brug af i rigt mål i sin nye funktion som nyuddannet og nu fastansat i Contrans.

TILLYKKE med uddannelsen, Jonas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *