VÆRDIBASERET TRANSPORTFIRMA MED DEN BEDSTE SERVICE

Værdibaseret og international

Vi er en værdibaseret transportvirksomhed, der kører containerfragt i hele Nordeuropa. Vi tror på langsigtede relationer i alle sammenhænge og har derfor også holdning og ansvarsfølelser for hvordan vi driver virksomheden.

Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere på forskellige kontorer i Europa. Vores hovedsprog er engelsk.

Uddannelse og kompetencer

Hos os har alle medarbejdere ret til at udvikle sig – uanset om de arbejder på kontor, værksted eller i lastbilen. Vi har fx et specielt uddannelsesforløb til alle chauffører, som har til formål at sikre så højt et niveau som muligt indenfor sikkerhed, venlig og fleksibel kundeservice samt fragthåndtering.

Udover selve uddannelse er der hos os flere servicefunktioner der har til formål at øge kompetencerne, herunder kørestilsanalyster, HR-personale m.fl.

Respekt og ordentlige forhold

Vi er som organisation sammensat af flere kulturer. Det stiller krav til vores kommunikation og bliver samtidig vores styrke. Hos os er der ”højt til loftet” og plads til alle.

Det foretrukne logistikvalg

Vores vigtigste vision er at gøre livet lettere for vores kunder. Det betyder, at både afsender og modtagers særlige krav og behov skal imødekommes, at vi altid tænker fleksibelt og at løsningen altid findes i samarbejde med den enkelte kunde. Det har vi mange års erfaring med.

Når vi taler om at holde hjulene i gang, så handler det nemlig ikke kun om dem, der sidder på vores biler. Hos os handler containerfragt om mere end bare at køre containere fra havn til kunde.

Et produkt får først for alvor værdi, når forbrugeren får det i sine hænder, og vi ser os selv som et afgørende bindeled.

Det siger vores kunder om os

Vi har samarbejdet med Contrans i mange år. En af de væsentligste årsager er den gode service, og netop at Contrans ser det som et samarbejde, der er tovejs. De ved godt, at de repræsenterer os, når de kommer ud til kunderne, og er fuldt ud bevist om vigtigheden i, at servicen også rækker helt ud og også omfatter deres chauffører.

– Blue Water Shipping

Chaufførerne

Vores chauffører er virksomhedens rygrad, og vi gør hvad vi kan for at passe godt på dem vi rekrutterer chauffører fra mange forskellige lande, både Danmark, Europa og i Asien. Når en chauffør begynder hos Contrans, gennemgår han/hun vores særlige træning i køreteknik, sikkerhed, fragthåndtering, kundeservice og dokumenthåndtering. Uddannelsen finder sted på vores plads i Kolding, hvor alle chauffører har deres gang, når de ind imellem befinder sig her i landet.
For at være en god chauffør, skal man udmærke sig på fem parametre:

Sikkerhed: Det er tunge biler en chaufførene kører rundt med, og sikkerhedsregler og -foranstaltninger skal altid gå forud for alle andre hensyn.

Samarbejde: Transport handler om binde mennesker og produkter sammen. Vores chauffører er teamplayere, og de tænker altid i løsninger, både i forholdet til kunder og kolleger.

Orden i papirerne: Fragt er et tillidsspørgsmål, og der skal være orden i både papir og penalhus. For kundernes, myndighedernes og vores egen skyld.

Forretningsforståelse: Som transportfirma lever vi af at producere kilometer, og det er chaufførerne, der leverer dem.

Præsentabel: Vores chauffører er vores ansigt udadtil og de er altid venlige, korrekt påklædt i Contrans’ uniform og velsoignerede.

Kontorene

Vores hovedsæde er beliggende i Kolding. Derudover er vi repræsenteret i kontorlokaler i henholdsvis Riga, Satu Mare og Warszawa. I Kolding har vi desuden værksted, depot samt medarbejderhus.

Medarbejderhuset

Hvis chaufførerne er vores rygrad, er medarbejderhuset på pladsen i Kolding Contrans’ hjerte.

Huset blev opført i 2018 og det bliver flittigt brugt hver eneste dag. Her spiser kontorpersonale, chauffører, mekanikere og kranfører frokost sammen. Vi holder også medarbejdermøder og fester her. Og her kan chaufførerne holde pause i multirummet ovenpå, hvor der både er sofaer at slappe af i – og billiard, bordfodbold, playstation og brætspil at hygge sig med. Der er faciliteter til at klare dagligdagens opgaver for de af vores medarbejdere, der er langt hjemmefra: Tøjvask, indlevering af snavsede uniformer, det daglige bad, telefon- eller skype-opkald hjemtil og fremstilling af aftensmad til sig selv og kolleger.

KONTAKT OS

Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Se hvordan det er at arbejde hos Contrans