Vores ambitioner

Vi er meget bevidste om, at transportbranchen bærer et stort ansvar for CO2 udledning. Som branche står vi for 25 % af al CO2 udledning i Danmark, og derfor bærer vi som virksomhed også et ansvar for at bidrage til den grønne omstilling.

I vores virksomhed står bilerne for 99% af CO2 udledningen, og det er netop på dette område, at vi har store ambitioner. Det er vores mål at sænke CO2 udledningen med 45 % inden 2030 og som den helt store ledestjerne står ambitionen om at være 100 % CO2 neutral i 2050. Ikke ved at opkøbe CO2 kvoter, men gennem investeringer i ny teknologi og de nyeste drivmidler til vores køretøjer.

Vores bidrag til den grønne omstilling

Den teknologiske udvikling er vores vigtigste værktøj, når det handler om at nå vores ambitioner. Vi investerer massivt i vores flåde, kører kun med EUR 6 biler og har den nyeste flåde på markedet. Vi har indkøbt 10 gaslastbiler, der halverer støjen, udleder 22% mindre CO2 og reducerer partikler og NOX gasser med 98%.

Vores adfærd på vejene betyder også noget. Vi arbejder aktivt på at optimere driften ved at:

  • Sikre genlæsning
  • Minimere tomkørsel
  • Miljøvenlig kørsel
  • Dieseloptimering gennem rigtige dæk, optimeret drivlinje, afstand fra lastbil til trailer, drosling af biler
“Tuibus as accatis dolendam repelique magnim sundae solor asped ea voluptiur. Temos dolor sam, volorit velignatiae dem volorer rorerae. Ut quates nihilignam voluptas maionse ladit quas asse nonsed experum asitiam volendam vellabo.”

– Navn, titel

Design Escapes

Vi vil være frontløbere i den grønne omstilling, fordi klimavenlig og energieffektiv containertransport er en forudsætning for fremtiden.

Vores services

GENEREL INFORMATION

Du finder os her

  • Contrans A/S
    Merkurvej 27
    6000 Kolding

  • CVR: 17263005

© Contrans A/S. Alle rettigheder forbeholdes.