Skip to main content

FORMAND OG DIREKTØR HAR SKIFTET ROLLER FOR AT SIKRE FORTSAT DYNAMIK OG UDVIKLING

Den nye direktør, Karsten Klitmøller, (t.v.) og grundlægger og den nye formand Henrik Holger Hansen (t.h.) har byttet roller i Contrans. (Foto: Lasse Lagoni)

Contrans’ bestyrelsesformand Karsten Klitmøller og virksomhedens adm. direktør og grundlægger Henrik Holger Hansen har byttet roller.

Karsten Klitmøller er nu firmaets daglige leder, og Henrik Holger Hansen har overtager formandsrollen for Contrans og tilhørende datterselskaber.

”Jeg har et ønske om at være mere strategisk og komme et skridt væk fra den daglige drift, hvorfor jeg vælger at overlade den daglige ledelse til Karsten, som har gjort det fornemt i rollen som bestyrelsesformand. Vi fortsætter parløbet, bare med omvendt fortegn. Jeg ser frem til det perspektivrige rolleskifte, der bliver godt for alle – Contrans, medarbejderne, vores kunder, Karsten og jeg,” siger Henrik Holger Hansen.

Erfaren mand ved styrepinden
”Jeg er glad for, at vi med Karsten har en så erfaren og driftssikker mand til at tage over – og så kender han endda Contrans indgående i forvejen. Med ham ved roret i det daglige kan vi udvikle Contrans i den strategiske retning, vi ønsker for virksomheden – bl.a. andet med fortsat vækst i transport og opbevaring af containere med gods i ind- og udland,” siger Henrik Holger Hansen.

Karsten Klitmøller har været bestyrelsesformand for Contrans i mere end tre år og har tidligere bl.a. været administrerende direktør for GLS i 13 år, så han har solid erfaring med både logistiksektoren og den virksomhed, han nu får det overordnede ledelsesansvar for.

”Jeg ser frem til at udvikle Contrans og virksomhedens dedikerede medarbejdere yderligere. Contrans har i en årrække haft en imponerende og positiv udvikling og vækst på alle nøgleparametre, som jeg vil forsøge at styrke og tilføre endnu mere dynamik med vægt på Contrans’ kerneværdier: Stærke kunderelationer, attraktiv arbejdsplads, kvalitet og høj service, men ikke mindst med fokus på ansvarlighed og bæredygtighed,” siger Karsten Klitmøller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *