Skip to main content

Disponent Esben Hansen består DI’s lederuddannelse

27 oktober 2023
Esben Hansen består DI’s lederuddannelse

På tærsklen til sit forestående 10 års jubilæum hos Contrans næste år, har disponent Esben Hansen i den seneste tid deltaget i og nu bestået Dansk Industri DI’s lederkursus.

”Det har været både spændende og lærerigt, og det har givet mig daglige arbejde nye vinkler og perspektiver”, siger Esben Hansen.
”Man får bedre perspektiv på ledelsesopgaven og beslutninger og man lærer mange ting om ledelsesrollen, som også kan bruges, selvom jeg ikke nødvendigvis har et stort og direkte ledelsesansvar i hverdagen. Men forståelsen er super vigtig og giver det daglig arbejde spændende dimensioner. Jeg er rigtig glad for, at Contrans har givet mig muligheden og har investeret i mig som medarbejder”, siger Esben Hansen.

Han arbejder til daglig som disponent med særlig fokus på import/eksport-transporter, hvor det handler om at optimere kørslen med bilerne og få et større logistik-puslespil til at gå op bedst muligt for kunderne og for Contrans selv.

Kurset har bestået af fem moduler på tilsammen godt 14 dage og en del hjemmearbejde.

Også Esbens kollega Lisbeth Højholdt har tidligere bestået det samme lederkursus.

”Vi investerer gerne i vore medarbejdere, som vil dygtiggøre sig og udvide sine horisonter”, siger Karsten Klitmøller, selskabets direktør.

”Det er en vigtig del af vores medarbejderpleje og strategi. Hvis det er godt for medarbejderens personlige udvikling, er det typisk også godt for Contrans – og er begge ting givet, så bakker klart og entydigt op”.


Latest Articles

Stemningsbillede” fra Hamburg Havn med EUROGATE og BUKAI fredag morgen

Sjældent syn. Der er ikke et eneste containerskib ved kaj. Situationen og krisen i det Røde Ha…

Henrik fra landbruget gav transportbranchen magiske kræfter og nødhjælp, da vejrliget slog knuder i går

I knap 50 år har Henrik tjent landbruget med store og små opgaver med hans landbrugs- og arbejdsm…

Patrick Marc Fransen udlært som disponent hos Contrans

25-årige Patrick Marc Fransen skiftede for godt to år siden jobbet som algespecialist ud med en l…