Skip to main content

CONTRANS ETABLERER SIG I ØSTDANMARK

De mørkeblå Contrans-lastbiler kører nu også fast Nu kører Contrans også fast ind og ud af Københavns Havn. (Foto: Contrans)

Sjællænderne og københavnerne har måske bemærket de klassiske mørkeblå lastbiler med ”Contrans” skrevet på førerhusdøren køre på Sjælland og især ved containercentralen på Københavns Havn. 

”Vores kunder har længe efterspurgt, at vi også kører på Sjælland og ikke kun Jylland, Fyn og Tyskland, som er vores kernemarkeder. Tiden er dog inde til at tage det næste markante skridt, så København, Sjælland og Øerne nu også indgår i vores samlede pakkeløsning,” siger CCO i Contrans, Anders Linnet.

Contrans har hovedkvarter i Kolding, men kører nu containere over hele Danmark og i Nordtyskland. Etableringen i Østdanmark pynter på Contrans’ danmarkskort og styrker virksomheden.

”Med etableringen i Østdanmark har vi også opfyldt et højt ønske for os selv. Vi forventer, at nærheden og fleksibiliteten ved at køre på Sjælland styrker vores virksomhed, så vi kan fortsætte væksten og optimere vores servicering af vores landsdækkende kunder. Vi ser frem til udfordringen,” siger adm. direktør i Contrans, Karsten Klitmøller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *