Skip to main content

Contrans byder kundernes speditionselever 
indenfor til en vigtig læringsdag

Contrans har en tradition for at invitere kundernes elever indenfor til en informationsdag. Igen i år var der besøg fra nogle af branchens førende speditionsfirmaer, som er Contrans’ primære kunder.

”Containertransport forekommer enkelt og lige til i forhold til så mange andre transport- og logistikdiscipliner, men det er mere komplekst end som sådan. Vi vil gerne fortælle eleverne hos vore kunder om vores hverdag og give dem forståelse for alt det grej og de styringsværktøjer, som vi arbejder med og er afhængige af for at tingene glider på bedste vis i samarbejdet”, siger Lisbeth Højholdt, som var Contrans’ vært for dagen.

Eleverne blev præsenteret for Contrans’ værdigrundlag, var rundt i de forskellige afdelinger og fik set på virksomhedens ”isenkram” indendøre og ude på pladsen og i Contrans’ eget serviceværksted.

Der var også en gennemgang af, hvor meget en sidelaster eksempelvis har brug for af arbejdsrum for at kunne droppe en container.

”Flere af deltagerne har skrevet og takket for en spændende dag, der gav et super indblik i hverdagen hos Contrans. Med øget forståelse styrker man samarbejdet og kommunikationen i hverdagen. På den måde er det en lille, men utrolig vigtig investering i vores samarbejde med speditionsfirmaer, vi gør her – og det øger elevernes vidensplatform på den gode måde”, siger Lisbeth Højholdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *