Skip to main content

Camilla Persson fejrer sit 10-års jubilæum

– og Contrans fejrer i den grad Camilla  

10 års dedikation og et fornemt engagement i sit arbejde – det er hvad Camilla Persson har bidraget med hos Contrans. 10 års milepælen blev fejret med eftertryk af firmaet ved en højtidelighed forleden. Camilla Persson har sit virke i Contrans’ økonomiafdeling, hvor hun bl.a. har ansvaret for lønafregningen med de mere end 100 chauffører i det danske driftsselskab.

“Vi ønsker at fejre denne milepæl og anerkende hendes positive, pligtopfyldende og smilende tilgang til alt, hvad hun gør. Hendes skarpe overblik er en stor styrke sammen med den lange erfaring og anciennitet. Vi er rigtig glade for Camilla hos Contrans og i afdelingen”, siger Anne-Sofie Christensen, CFO hos Contrans og Camillas daglige leder.

Camilla trives også hos Contrans, erklærer hun uden omsvøb.
“Jeg har igennem årene haft mange forskellige opgaver i afdelingen lige fra elevtiden og efterfølgende. Det har været en dejlig og stor udfordring at stå for hele lønafregning til vore kørende kolleger på månedlig basis og holde styr på alle ting omkring det”, siger jubilaren, der synes, at tiden bare er fløjet afsted, både fordi hun har fået forskellige faglige udfordringer og har oplevet et Contrans i udvikling hele tiden.

Contrans fejrede 10-års jubilæet med stor glæde med kage og bobler i begyndelsen af september.
“Men fejringen stopper ikke her. Inden længe samles vi til en festlig middag på Den blå Cafe i Kolding, hvor familie og de nærmeste kollegaer vil hylde Camilla og hendes 10 år hos Contrans”, forklarer Anne-Sofie Christensen om jubilæumsfejringen.

Uden for arbejdspladsen bor Camilla i Christiansfeld sammen med hendes to dejlige børn. Hun er en aktiv person, der elsker at træne i det lokale fitnesscenter og tager sig tid til at passe på sig selv.

Contrans takker Camilla Persson for den store indsats og dedikation i løbet af de sidste 10 år.

Tillykke med jubilæet, Camilla!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *